توضیحات
*درصورتی که روی دکمه بالا کلیک کردید و سایت باز نشد باید روی گزینه ادامه به سایت یا Continue to site یا کلیک کنید.
اکسیداسیون چربیها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که بر کیفیت و طول عمر نگهداری گوشت و فراوردههای گوشتی نقش تعیین کنندهای دارند. از اينرو به تاخیر انداختن پدیده اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولیدکنندگان مواد غذایی در صنعت گوشت و فراورده های گوشتی میباشد.
پشتیبانی
برای دریافت پشتیبانی این فایل روی دکمه دریافت کلیک کنید و به وبسایت فروشنده جدید منتقل خواهید شد. سپس میتوانید با فروشنده در ارتباط باشید. یا برای دریافت شماره تماس و سایر اطلاعات فروشنده اینجا کلیک کنید.