بررسی تأثیر آنتی اکسیداني عصاره گیاه رزماری بر روی ويژگيهاي کیفی فرآورده های مختلف گوشتی (دانلود مستقیم)

درصورتی که روی دکمه زیر کلیک کردید و سایت باز نشد باید روی گزینه ادامه به سایت یا Continue to site یا کلیک کنید.

شناسه محصول: 57db7d68d533 دسته:

توضیحات

*درصورتی که روی دکمه بالا کلیک کردید و سایت باز نشد باید روی گزینه ادامه به سایت یا Continue to site یا کلیک کنید.

اکسیداسیون چربی‏ها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که بر کیفیت و طول عمر نگهداری گوشت و فراورده‏های گوشتی نقش تعیین کننده‏ای دارند. از اين‏رو به تاخیر انداختن پدیده اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولید‏کنندگان مواد غذایی در صنعت گوشت و فراورده‏ های گوشتی می‏باشد.

 

پشتیبانی

برای دریافت پشتیبانی این فایل روی دکمه دریافت کلیک کنید و به وب‌سایت فروشنده جدید منتقل خواهید شد. سپس می‌توانید با فروشنده در ارتباط باشید. یا برای دریافت شماره تماس و سایر اطلاعات فروشنده اینجا کلیک کنید.