توضیحات
*درصورتی که روی دکمه بالا کلیک کردید و سایت باز نشد باید روی گزینه ادامه به سایت یا Continue to site یا کلیک کنید.
دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی، در قالب pptx و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تاريخچه كنسرو، ابداع روش كنسرو، مراحل كنسرو كردن، فرآورده هاي دامي، مواد اوليه نيمه آماده، وظايف اسيدها در مواد غذايي، درجه بندي مواد اوليه، جداكردن ناخالصيها، آماده كردن ماده اوليه، بلانچينگ، فرمولاسيون، پر كردن در بسته، خارج كردن اكسيژن و گازها
پشتیبانی
برای دریافت پشتیبانی این فایل روی دکمه دریافت کلیک کنید و به وبسایت فروشنده جدید منتقل خواهید شد. سپس میتوانید با فروشنده در ارتباط باشید. یا برای دریافت شماره تماس و سایر اطلاعات فروشنده اینجا کلیک کنید.