اثرات پرایمینگ بذر به وسیله اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی و بیوشیمیایی بذر ماریتیغال تحت شرایط شور (دانلود مستقیم)

درصورتی که روی دکمه زیر کلیک کردید و سایت باز نشد باید روی گزینه ادامه به سایت یا Continue to site یا کلیک کنید.

شناسه محصول: 8171ac2c5544 دسته:

توضیحات

*درصورتی که روی دکمه بالا کلیک کردید و سایت باز نشد باید روی گزینه ادامه به سایت یا Continue to site یا کلیک کنید.

عنوان پروپوزال : اثرات پرایمینگ بذر به وسیله اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی و بیوشیمیایی بذر ماریتیغال تحت شرایط شور

 

پشتیبانی

برای دریافت پشتیبانی این فایل روی دکمه دریافت کلیک کنید و به وب‌سایت فروشنده جدید منتقل خواهید شد. سپس می‌توانید با فروشنده در ارتباط باشید. یا برای دریافت شماره تماس و سایر اطلاعات فروشنده اینجا کلیک کنید.